Importanta tehnicilor Optimizare seo (Search Engine Optimisation) numai pentru motoarele de cautare

Potrivit Secret Blog un fost angajat Google, Andre Weyher, a ales sa rupa tacerea si sa spuna cum vede Google strategiile SEO actuale dar si ce s-a schimbat in ultimele luni. Nu se intampla ca in fiecare noapte sa auzi pe cineva de la Search engine si pe care nu il cheama Matt Cutts sa vorbeasca despre strategii promovare site si promovare site. Profilul lui Andre Weyher de LinkedIn mentioneaza locurile ocupate la Search engine in decursul timpului. In interviul acordat acesta el ajuta webmasterii sa inteleaga cat de cat cum vede Google o serie strategii si tactici Optimizare seo. Inainte ca articolul sa apara aceia de la la Google nu au vrut sa comenteze insa dupa aparitie, oficialii motorului de cautare au sustinut ca Andre Weyher nu a ocupat la Google pozitiile din LinkedIn. Weyher a explicat ca fiecare persoana pornind de la ’search quality team’ acopera o anumita ‘piata’. Despre Link Building, Andre Weyher sustine ca toata lumea a stiut ca Penguin a vizat link-urile dar nimeni nu a crezut ca impactul asupra o sa fie foarte de mare.

”In acesta etapa Motoarele de cautare, numai un webmaster fara minte ar putea sa se mai bazeze pe aceleasi practici pe care le folosea odata cu brio imediat 8 luni”, a spus Andre Weyher. Cand vorbeste de etapa, Weyher se refera la Penguin care a fost updatat la sfarsitul lui Aprilie. Google a estimat ca o sa afecteze trei la suta dintre rezultatele cautarilor. Apoi au mai fost doua modificari la Penguin, la sfarsitul lui May si inceputul lui Octombrie. ”Sa luam Page Rank ca exemplu; in trecut cand obtineai link pornind de la oricare site odata cu PR mare era mereu folositor insa in momentul acesta conteaza mai destul de mult tema site-lui, relevanta. Acesta poate fi noul PageRank”, a spus Weyher. Despre inscrierea in directoare, fostul angajat Search engine spune este o metoda inca buna numai cand acele directoare sunt de nisa, bun buna, moderate.

Provenienta backlink-urilor conteaza foarte destul de mult, Weyher spune ca poate fi important cum arata locul din care vin. Cand este cat priveste o pagina in care sunt ‘atarnate’ mai multe link-uri sau daca exista prea multe link-uri odata cu anchor text identic s-ar putea sa fie probleme. In incheiere, Weyher a dat un sfat “Incearca sa construiesti un website la fel ca si cum SEO nu ar realizeaza parte din planul tau” de optimizare seo

YouTube nu poate fi numai un site un poti sa asculti muzica si sa vezi clipuri amuzante.
Este al doilea mare motor de cautare din lume care te poate fi de ajutor la optimizarea Optimizare seo. In acest articol o sa iti scriu concret si voi da un exemplu despre cum poti face trafic si beneficii pentru website-ul tau utilizand YouTube.
Clipurile de pe YouTube apar tot mai destul de mult la rezultatele cautarilor din Google astfel un singur clip incarcat ti-ar putea ajuta destul de destul de mult in privinta traficului. Cum asta? Simplu. Sub clip ai ocazia sa iti pui anumite date si sa pui si link-ul websiteului sau blogului pe care vrei sa-l promovezi.
Cu certitudine o parte dintre cei interesati de videoclip vor accesa si link-ul pus de tine. Am promis un exemplu real asa ca poti sa-l citesti in continuare. Deschide Motoarele de cautare si cauta ‘enter sandman’ este o piesa incepand cu Metallica.
Nu ai cum sa o retazi pentru ca este pe primul loc. Negresit la cele dintai rezultate cand cauti ceva mai cunoscut apare Wiki, situatia s-a schimbat. Intra pe YouTube si vei vea ca persoana care a uploadat clipul si-a pus si link-ul blogului. Clipul are mai mult de 62 de milioane de vizualizari. Socoteste acum ce trafic a avut acel blog cand cel putin 3 la suta dintre aceia care au vazut clipul au intrat si pe blogul respectiv. Suna exact? Ce ai tu de facut? Sa zicem ca ai un website in care prezinti categorii de de camioane. Uploadeaza – sau il poti realizeaza in aceste locuri – un clip odata cu tot felul de camioane si pune asa cum trebuie cuvantul cheie. Filmuletul sa se numeasca de ex. Cele mai frumoase camioane, Tipuri de camioane, Camioane performante. E cat priveste un exemplu dar ai prins faza. Nu uita sa iti pui link-ul catre website-ul pe care vrei sa-l promovezi. Linkul il poti pune pe toate site-urile de socializare. Odata cu cat are mai multe vizionari cu atat dispune mai multe sanse de a urca si in google Motoarele de cautare.

La fel de importanta precum avansare si optimizare site in sistemele social media, este si avansare SEO (Search Engine Optimisation). La ora din zilele noastre, google GOOGLE, fiind cel mai utilizat motor de cautare de catre utilizatorii din mediul online din Tara noastra, joaca un rol extraordinar de apreciabil in generarea de trafic targetat, ajuntand potentialii oaspeti sa ajunga la o maniera extraordinar de simpla, la serviciile sau produsele cautate. Poate fi extrem de important sa tinem cont de toti factorii care influenteaza clasificarea in topul de cautare GOOGLE, astfel reusind sa transformati vizitele potentialilor clienti din website-ul dumneavoastra in profit.

Modificarile radicale din cadrul algoritmului de cautare (Penguin & Panda) ne garanteaza faptul ca concurenta nu doar fel de clasificare in topul de cautare GOOGLE se realizeaza nivelul de efort depus si calitatea acestuia in procesul de optimizare si promovare a unui serviciu de realizare website web.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.