Modele de ]”>optimizare site seo de urmat

În ultimele luni, lucrul mea de a publica si de scris pe website si în presa, în general, are într-adevar redus la minim, în liceu, sport si alte angajamente, web-ul este înca un pic “retrogradat într-un colt, si scris articole din a fost ulterior retrase din circuitul agricol. În aceste zile sper sa ma întorc la un ritm decent, postarea ceva din timp în timp, un tutorial foarte interesant citit de curând, si as dori sa se întoarca, aceasta este Michael Gray.
Problema abordata este etatea, dar atinge o problema in crestere in actualul Optimizare seo: faptul ca întreaga linie de gândire, care vede “smecherii” solutia. Traducere este destul de vizibil, în unele cazuri (desigur am încercat sa limiteze) am inclus o referire la situatia de fapt pur “locale”. Lectura placuta!
Michael Gray, plecand de la Wolf-Howl
Când merg la o conferinta, sau cel putin de câteva ori pe saptamana prin e-mail, sunt intrebat “care sunt secretele tale privind specialist seo“? “Sau” Hei! Pe ce keyword-uri cheie te bazezi? Poti sa-mi arati câteva website-uri pe care le urmaresti? “. Atâta timp cât ati câstigat încrederea mea, cu compler acestea, nu cred ca am a va arata nimic. Am facut greseala sa o data, iar trei luni mai târziu am vizitat o clona site creat de catre persoana odata cu care am vorbit. Nu e ca nu ma intereseaza de a ajuta alte persoane sau vrei sa fi platite, numai pentru ca eu cred ca e înca o parte din rolul meu în comunitate. Dar exista o diferenta între cineva care poate fi la usa ta sa ceara mâncare gratuita si cineva întreaba, “Hei, pot sa merg la pescuit cu tine, astfel ca am putea învata cum sa pescuiasca singur?”.

Eu nu sunt prima generatie de Optimizare seo la fel ca si altii, am fost în jurul numai pentru un “timp si am facut o multime de întrebari (uneori proaste), am testat si a facut o multime de greseli scazute si catastrofale de-a lungul drumului, m-am impotmolit in blackhat, am încercat sa fac unele chestii care nu trebuiau, si asa am învatat. Atât de destul de mult din ceea ce se întâmpla în comunitatea SEO azi nu sa puna întrebari, sa învete si sa învete, sa pierdem timpul, face concurs de popularitate si drame. Prea multi oameni se concentreze pe gasirea secrete de metode rapide si simplu de a realizeaza o multime de bani pentru a merge în jurul valorii de si mândriti-va impreuna cu el la lume, atunci când ar trebui sa încerce sa învete cum tot ceea ce fac, si ce sa faca atunci când ceva nu merge foarte bine în proiectul lor initiala. Numai pentru ca, daca ceva nu merge bine poate fi gasit exact asa cum au fost la început: fara cunostinte. Si tot ce poti face poate fi sa mergeti vâneaza truc urmatoare Optimizare seo sau servicii optimizare site
Aflati ca SEO este ca o vânatoare. Fara a învata cum sa se simta în coaste la prada, cum ar fi drive-o, si cum sa omoare sa se hraneasca tine si familia ta, nu vei supravietui. În schimb, toata lumea vrea sa-si întemeieze viata sa pe secretele de SEO. Dar atunci când Motoarele de cautare a anuntat ca se schimba algoritmul de website-uri numai pentru a lovi prea optimizate, compler s-au plâns ca în jurul valorii de forumuri si retele sociale intrebi ce se va întâmpla, ce sunt aceste schimbari evaziv, modul în care acestea vor actiona imediat ca Google mascarea acestora de catre mezzuccio arahide bazat pe falsuccia popularitatea link-ul construit pe site-urile de peste mari.
În schimb, la fel ca în povestea celor trei purcelusi, în cazul în care elementele de baza ale site-ului vor fi placut, este destul de putin probabil ca sunt modificari sau fluctuatii, cum ar fi pentru a duce la probleme. În cazul în care structura este buna, în cazul în care continutul poate fi mai bine scris si bine-tematicizzato site-ului, în cazul în care te-ai gandit la faza de proiectare (si daca au efectuat deja o faza de proiect), în cazul în care dumneavoastra sociala activa mass-media va fi proportionala impreuna cu Valoarea absurd de link-uri care website-ul poate fi gasit .. Totul va fi corect. Continutul poate fi rege, dar cand fundamentul tehnic si popularitatea sunt atât de prost facut ca motoarele de cautare nu pot naviga (Flash si Ajax sunt 2 exemple .. dar, de asemenea, structura de link-uri nu gluma), apoi continutul cel mai corect ramân îngropate în pamânt, sau cel destul de mult în SERP ca decat te vei uita impreuna cu unele ciudat “instrument de magie”. Acesta este o combinatie a tuturor pieselor de lucru impreuna este o alchimie extra intre tehnologie, copywriting si marketing, care face posibila succesul unui site, nici un secret citi pe pagina de carte electronica sau de locatie odata cu majuscule.
În zona de concentrându-se pe Optimizare seo secrete, mai corect sa se concentreze pe învatarea de baza: cum sa setati permalinks, cum de a alege continutul sa scrie, cum sa structureze un site, viteza l, modul de utilizare microdatele, pe baza forumuri si conferinte, probabil, impreuna cu întrebari serioase, totusi. Tu nu se opresc nicicand de învatare: înainte de a redirectiona la secretele si petreaca zeci de euro improbabile în cursuri video si software-ul poate fi utilzat numai pentru a urmari grave, multe conventii sau pentru a extinde domeniul lor de cunoastere.
Te simti ferratissimo din punct de vedere tehnic? Ei mai bine, începe sa cumpere carti de marketing, chiar si clasic.
Cautare organice casa ta arata? Inceput de a studia modul în care AdWords.
Nu deveni un consultant de marketing sau AdWords, dar cunoasterea faptelor impreuna cu care le realizeaza activitatea ta va deveni foarte diferit, vei avea o educatie mai larg. Nu ratati Cinci minute din timpul dumneavoastra în spatele vanzatorii sarpe de petrol sunt bani potential pierzi în acest timp sunt mult mai reale decât a încerca sa-si vânda.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.