Cu ocazia optimizarii unui site ce trebuie sa tinem minte

Impreuna cu ocazia optimizarii unui site, pentru motoarele de cautare este la fel de important atat optimizarea interna cat si optimizarea externa. In privinta performantelor unui website numele de domeniu ales precum si calitatea serviciului de gazduire, sunt de asemenea factori esentiali. Poate fi indicat ca numele de domeniu sa fie unul sugestiv, de exemplu cand este vorba despre un website dedicat serviciului de inchirieri de masini atunci este oportun sa alegem un nume de domeniu care reflecta cat se poate de corect acest serviciu. De asemenea poate fi foarte deosebit metoda sau programele cu care se realizeaza constructia unui website. In zilele de astazi din nou oricine poate realiza un website si fara cunostinte de programare destul de aprofundate pentru ca sunt destul de multe programe gratuite pe internet impreuna cu care se poate realiza un site, insa fiecare dintre aceste programe dispune si limite precum si avantaje. Cand am dori insa un site impreuna cu adevarat performant din integral punctele de vedere atunci cel mai indicat este sa cautam o societatea specializata care poate presta servicii bun in acest domeniu: informatii aici
Optimizarea interna al unui poate fi o materie destul de vasta, astfel ne vom rezuma doar la cateva dintre conceptele mai importante ale optimizarii din internul. Cand se doreste ca un website sa ocupa o pozitie buna in motoarele de cautare de exemplu pe baza expresiei de cautare, inchirieri de masini, atunci este foarte indicat ca structura interna al site-ului sa fie astfel conceput incat sa fie bogat in texte iar textele respective sa fie bogate in variatia expresiei, inchirieri de masini. Poate fi destul de folositor daca expresia este parte componenta al mai multori titluri, in cadrul paginilor din internul ale site-ului. La fel de apreciabil poate fi ca expresia sa apara impreuna cu litere cat mai mari si impreuna cu litere ingrosate, in cadrul continutului. De asemenea poate fi foarte indicat ca paginile websiteului sa contina descrieri meta corecte. Descrierile meta trebuie sa reflecte continutul paginilor la care se refera. Aceste descrieriri sa nu fie mai lungi decat 160 – 200 de caractere. Daca paginile unui site contin foarte multe imagini sau alte elemente din cauza carora se incarca dificil atunci neaparat trebuiesc luate masuri numai pentru a creste viteza lor de incarcare numai pentru ca altfel acest lucru poate fi daunator. Conteaza si originalitatea cum ar fi si relevanta textelor. De fiecare data trebuie sa incercam sa impodobim site-ul cu imagini si impreuna cu texte originale pentru ca textele copiate din alte surse online nu au o valoare destul de mare pentru motoarele de cautare. Trebuie sa avem problema si de forma structurala site-ului in general, de exemplu este foarte folositor cand vizitatorii pot ajunge oriunde in website, din maxim 3 click-uri.
Optimizarea externa in principiu se rezuma la culegerea de referinte pentru website-ul care face obiectul promovarii. La fel ca si optimizarea interna si optimizarea externa este un subiect destul de vast iar astfel si in acest caz ne vom limita numai la unele elemente mai importante. O posibilitate pentru a aduna referinte de calitate numai pentru un este inscrierea in directoarele de link-uri vezi Cand se doreste promovarea de exemplu pe baza expresiei, inchirieri de masini, atunci este foarte indicat ca cu ocazia inscrierii in directoare sa completam campul alocat pentru cuvintele cheie cu aceasta expresie precum si odata cu alte expresii similare. Trebuie sa fim atenti si la clasa in care vom inscrie website-ul respectiv poate fi destul de indicat sa nu inscriem website-ul odata cu acelasi titlu si odata cu acelasi caracterizare in multe directoare. Caracterizarea website-ul in directoare, trebuie sa fie unul mai scurt, facut decat din cateva propozitii sugestive. Dintre celelalte posibilitati de promovare mai putem aminti si forumurile, blogurile, comentariile pe alte website-uri, intentionat posturi din internet unde putem lasa o semnatura sub forma unui link catre website-ul nostru.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.