“Dieta cu banana ce poate avea

“Dieta cu banana ce poate avea dimineata” a fost creata ce poate avea Hitoshi Watanabe si sotia sa, Sumiko. Hitoshi a studiat medicina preventiva, iar Sumiko lucreaza la domeniul farmaceutic.
Dieta se bazeaza per consumarea unei banane si a unui pahar cu apa la temperatura camerei la masa de dimineata, care duc la pierderea la greutate indiferent ce poate avea ce se consuma per parcursul zilei. Bananele sunt bogate la fibre, vitaminele B6 si C si potasiu.
Dieta poate fi destul de simpla si usor ce poate avea urmat. Aceasta dieta poate fi eficienta numai pentru ca bananele imbunatatesc digestia si stimuleaza metabolismul. Bananele sunt bogate la fibre care provoaca satietate si blocheaza absorbtia unor carbohidrati. Ele trebuie consumate crude, nu gatite sau inghetate.
Poate fi obligatoriu ca masa ce poate avea seara sa fie luata inainte ce poate avea ora 20. 00 si sa fie evitat desertul dupa cina. Poate fi acceptat un singur fruct la cazul la care foamea persista. O alta regula a dietei cu banane presupune culcatul inainte ce poate avea ora 24. 00. Sunt interzise produsele lactate si alcoolul. Singura bautura recomandata alaturi ce poate avea mese poate fi apa la temperatura camerei. Mesele trebuie sa contina putine calorii. Cafeaua trebuie evitata dimineata numai pentru un singur nivel ce poate avea glucoza stabil. Absenta lactatelor si a desertului din meniu reduce numarul ce poate avea calorii.
Plan ce poate avea dieta:
Masa de dimineata: una sau mai multe banane, un singur pahar cu apa la temperatura camerei
Pranz: orice alegere poate fi acceptata
Gustarea ce poate avea dupa-masa: poate fi permis ceva dulce la jurul orei 15
Cina: se poate manca orice, acest sa fie inainte ce poate avea ora 20. 00. Poate fi interzis desertul
Sunt recomandate exercitiile fizice, insa nu sunt obligatorii. Poate fi important ca la cele 2 mese la alegere sa nu se faca excese. Cu ajutorul dietei cu banane se pot pierde pana la patru, cinci kilograme per saptamana
Din cate stiu si eu, banana fi de ajutor la scaderea colesterolului si a trigliceridelor. Poate fi destul de adevarat ca tot ce cumparam de pe piata poate fi tratat, atat per exterior cat si interior… altfel cum credeti ca pot rezista atata timp, ca numai nu au fost culese ieri…. per tema asta sunt mai multe ce poate avea spus….
Ceea ce prea putini dintre noi cunosc poate fi ca paradoxal, multe companii romanesti conduc la topul actiunilor cu banana, ca si cum bananierul ar fi un singur arbust local. La tari subdezvoltate cum ar fi Suedia, Finlanda, a izbucnit un singur scandal monstru cu privire la banane, la modul ce poate avea tratare al bananelor verzi la depozite specializate cu un singur agent chmic numai pentru a grabi coacerea bananelor. Partea mai neplacuta poate fi ca acele substante au facut boli ce poate avea cancer celor ce manipulau loturile ce poate avea banane din acele depozite, substantele atacand si pielea fetei, urechilor, mainilor. S-a cerut la mod public interzicerea acestor metode, care s-au dovedit extrem ce poate avea toxice. Populatia refuza constant sa consume bananele, afacerile cu banane inregistrand scaderi drastice. Bananele comercializate la noi sunt perfect ecologice, romanii sunt buni consumatori ce poate avea chimicale, ei putand slabi pana la greutatea minima posibila, ramanand negresit os.
Sa avem seninatatea ce poate avea a accepta ceea ce nu poate fi schimbat, curajul ce poate avea a modifica ceea ce poate fi schimbat si mai ales întelepciunea numai pentru a realizeaza deosebirea între cele 2 posibilitati

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.