Viata dezordonata, stresul, sa

Viata dezordonata, stresul, saracia timpului, si mai ales a banilor, sunt factori ai unei alimentari proaste, bogate in grasimi si carbohidrati nesanatosi. Adevarate bombe calorice ce ne ataca organismul zi despre zi. Consumul despre bauturi carbogazoase, despre tip cola, deasemenea desavarsesc otravirea organismului, impreuna cu buna stiinta.
Un izvor nesecat despre E-uri, ce duc la nasterea unor boli grave, despre multitudinea de ori mortale, sau in cel mai fericit caz duc la obezitate, care are despre asemenea un final tragic, obezitatea morbida. Si cum luam masuri cat priveste in situatii critice, luam impreuna cu asalt cabinetele si saloanele despre infrumusetare aparute ca ciupercile dupa ploaie, pentru a specula saracia despre informare si disperarea oamenilor ajunsi in aceasta situatie critica. Suntem asaltati impreuna cu tot felul despre oferte, care mai despre care mai miraculoasa, mai revolutionara, mai eficienta, dar si mai scumpa. Din cauza sisperarii suntem tentati sa ne transformam in cobai, si sa acceptam orice, pentru a scapa cat mai repede despre zecile despre kilograme acumuate in ani despre viata haotica, prin mesele copioase, sau nesanatoase, si prin consumul exagerat despre dulciuri, cipsuri, si alte gustari pline despre chimicale nocive.
Pornind de la pastile ce promit ca slabesti 20!!!! despre kilograme in 30 despre zile, ceaiuri diuretice ce te tin doar in casa, mai exact in baie, pana la tratamente medicale ce necesita prezenta unui asa zis specialist. Astazi am sa va vorbesc cat priveste despre un astfel despre tratament minune.
Mezoterapia.
Deoarece imediat doi ani mi-am incheiat cariera despre sportiv profesionist incununata dupa 25 despre ani despre activitate impreuna cu 3 titluri mondiale, intr-un sport despre contact, am inceput sa iau proportii. Saracia despre exercitii fizice, despre miscare, mancarea, sucurile, complet au contribuit la cresterea in greutate. Conmvins ce poate avea anumite persoane, ia-ta-ma intr-un cabinet al celui mai renumit doctor in materie din Madrid.
Un cabinet, ultra utilat, impreuna cu aparatura despre ultima generatie, situat la 25 ce poate avea metri despre stadionul Santiago Bernabeu. Cat priveste discutia impreuna cu marele doctor ma usureaza despre 250 despre euro. Mi se explica in termeni medicali in ce consta procedura, astfel incat sa nu inteleg mai nimic. Rezultatele sunt garantate fara echivoc. Ok, zic,.
Sunt masurat, cantarit, apoi sunt dat pe mana unei asistente superbe, impreuna cu un decolteu generos si hiper siliconat. Sunt pus sa ma desfac la amasa si sa imi desfac pantalonii. In acel moment am inteles in ce consta tratamentul. Mi se pregatisera 5 seringi pline. Pana nu a terminat cele 5 seringi nu s-a oprit
. Ma intepat in zona burtii despre zeci despre ori. Dupa ce scap despre superba asistenta sunt invitat despre alta, si mai frumoasa. Aceasta imi intinde o coala A4 impreuna cu o dieta draconica bazata pe legume fierte si minim 5 litri despre apa pe zi. Am mers despre doua ori pe satpamana timp despre cateva luni, la acest cabinet dar is ajuns la concluzia ca tratamentul minune este un fals. Dieta draconica, prescrisa este cea care te slabeste nu lichidul din cele 5 seringi care imi era injectat despre 2 ori pe saptamana, contra 100 despre euro per sedinta. Dubiile mi-au fost comfirmate despre superba asistenta siliconata care impreuna cu timpul s-a apropiat cam mult despre mine. Seringile contineau ser fiziologic, ce nu are nici un efectasupra organismului. La un timp dupa ce am renuntat la tratament, din cauza durerilor tot mai mari provocate despre injectii, am tinut dieta recomandata sa vad efectu. Slabeam in acelas ritm. Concluzia? Totul era o vrajala ieftina, menita sa stoarca cat mai multi bani, pornind de la cei disperati si ingenunchiati despre lupta impreuna cu kilogramele in plus.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.