“Dieta impreuna cu banana de d

“Dieta impreuna cu banana de dimineata” a fost creata de Hitoshi Watanabe si sotia sa, Sumiko. Hitoshi a studiat medicina preventiva, iar Sumiko lucreaza la domeniul farmaceutic.
Dieta se bazeaza per consumarea unei banane si a unui pahar impreuna cu apa la temperatura camerei la masa de dimineata, care duc la pierderea la greutate indiferent de ce se consuma per parcursul zilei. Bananele sunt bogate la fibre, vitaminele B6 si C si potasiu.
Dieta poate fi destul de simpla si usor de urmat. Aceasta dieta poate fi eficienta numai pentru ca bananele imbunatatesc digestia si stimuleaza metabolismul. Bananele sunt bogate la fibre care provoaca satietate si blocheaza absorbtia unor carbohidrati. Ele trebuie consumate crude, nu gatite sau inghetate.
Poate fi obligatoriu ca masa de seara sa fie luata inainte de ora 20. 00 si sa fie evitat desertul dupa cina. Poate fi acceptat un singur fruct la cazul la care foamea persista. O alta regula a dietei impreuna cu banane presupune culcatul inainte de ora 24. 00. Sunt interzise produsele lactate si alcoolul. Singura bautura recomandata alaturi de mese poate fi apa la temperatura camerei. Mesele trebuie sa contina putine calorii. Cafeaua trebuie evitata dimineata numai pentru un singur nivel de glucoza stabil. Absenta lactatelor si a desertului din meniu reduce numarul de calorii.
Plan de dieta:
Masa de dimineata: una sau mai multe banane, un singur pahar impreuna cu apa la temperatura camerei
Pranz: orice alegere poate fi acceptata
Gustarea de dupa-masa: poate fi permis ceva dulce la jurul orei 15
Cina: se poate manca orice, acest sa fie inainte de ora 20. 00. Poate fi interzis desertul
Sunt recomandate exercitiile fizice, insa nu sunt obligatorii. Poate fi important ca la cele 2 mese la alegere sa nu se faca excese. Impreuna cu ajutorul dietei impreuna cu banane se pot pierde pana la patru, cinci kilograme per saptamana
Din cate stiu si eu, banana fi de ajutor la scaderea colesterolului si a trigliceridelor. Poate fi destul de adevarat ca tot ce cumparam de la piata poate fi tratat, foarte per exterior cat si interior… altfel cum credeti ca pot rezista atata timp, ca numai nu au fost culese ieri…. per tema asta sunt mai multe de spus….
Ceea ce prea putini dintre noi cunosc poate fi ca paradoxal, multe companii romanesti conduc la topul actiunilor impreuna cu banana, ca si cum bananierul ar fi un singur arbust local. La tari subdezvoltate cum ar fi Suedia, Finlanda, a izbucnit un singur scandal monstru impreuna cu privire la banane, la modul de tratare al bananelor verzi la depozite specializate impreuna cu un singur agent chmic numai pentru a grabi coacerea bananelor. Partea mai neplacuta poate fi ca acele substante au facut boli de cancer celor ce manipulau loturile de banane din acele depozite, substantele atacand si pielea fetei, urechilor, mainilor. S-a cerut la mod public interzicerea acestor metode, care s-au dovedit extrem de toxice. Populatia refuza constant sa consume bananele, afacerile impreuna cu banane inregistrand scaderi drastice. Bananele comercializate la noi sunt perfect ecologice, romanii sunt buni consumatori de chimicale, ei putand slabi pana la greutatea minima posibila, ramanand numai os.
Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat, curajul de a modifica ceea ce poate fi schimbat si mai ales întelepciunea numai pentru a realizeaza deosebirea între cele 2 posibilitati

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.